lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Zombie ate her brain !

Voi juku kuulkaas, olin tänään töissä pitkästä aikaa ja olen varma, että sillä paikalla on jotain mua vastaan tai sitten muut vaan ei ota niitä ihmisiä niin tosissaan. Mutta kerronpa teille tarinan kuvitteellisesta perheestä nimeltä Pallinaama (nimi muutettu).

Pallinaaman perhe päätti lähteä eräänä keväisenä päivänä nauttimaan kylpylän raikkaista vesistä ja ihanan rentouttavasta ilmapiiristä. Pallinaaman perheen matka kotoa kylpylälle on ollut jo itsessään rauhoittava ja perhettä yhdistävä kokemus, sillä saapuessaan kylpylän kassalle Pallinaaman pojat (noin 8 ja 9 vuotta) ovat jo ehtineet tapella moneen kertaan jostain aivan perkeleen tärkeestä. Äiti Pallinaaman hermot ovat kiristyneet matkalla niin, että hän ei tahdo tärinöissään löytää lompakostaan Ykkösboonuskorttia, vaikka "JUSTHAN SE TÄSSÄ OLI SAATANA!!!!!!!!!!!!!!". Isä Pallinaama taitaa olla krapuloissaan eilisten napanderien jäljiltä ja heittää kylpylän nuorelle vastaanottovirkailijalle taidokkaiden huulien säestämänä ehdotuksia miksi juuri heidän pitäisi juuri tänään päästä kylpemään puoleen hintaan.

Vastaanottovirkailija ei anna pyynnöistä, käskyistä, herjoista tai kehotuksista huolimatta alennusta, vaan myy perhelipun normaaliin hintaan äiti Pallinaaman löydettyä _vihdoin_ sen saatanan Ykkösboonuskortin. Vastaanottovirkailija pyrkii säilyttämään hymynsä ja iloisen luonteensa perheen touhuista huolimatta. Nuorempi poika Pallinaama on _koko_ vitun asioinnin ajan hokenut "Kosketa olkapäätäsi" ja näyttänyt kyynärpäätään. Ignooraamisesta huolimatta poika jatkaa, taukoamatta. Vastaanottovirkailija saa viimeisten hermojensa rippeiden riittäessä annettua perheelle avaimet ja ohjeet alkavaa rentouttavaa kylpyläreissua varten kun poika Pallinaama vielä viimeisen kerran karjaisee, että "KOSKETA OLKAPÄÄTÄSI!!!!!!".





Vastaanottovirkailija koskettaa kyynärpäätään siinä toivossa, että poika vihdoin hiljenisi, mutta kosketuksesta alkaakin kahta kauheampi metakka; "EI SE OLE OLKAPÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Siihen vastaanottovirkailija ynähtää voimattomana, että "hehheh"........

Poika Pallinaama perheineen lähtee viettämään iloista ja rentouttavaa kylpyläpäivää trooppiselle allasosastolle.

Että semmosta rokkia..... Taidan riipasta kovan kännin tänään.

H






PS. Tämä kuva ei liity tarinaan mitenkään, se vaan oli niin hauska!

0 kommenttia: