keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Life long hangover!

Tänään on ollut paska päivä. Kertakaikkisesti tietäkää se! Aamulla olisi nukuttanut vielä niiiiiiiin paljon ko kello ensimmäisen kerran ilostutti untani. Sitten neljännen torkun jälkeen oli _pakko_ nousta, muuten olisin myöhästynyt.

Tänään oli _pakko_ keretä Laadun tunnille, kerta huomenna se taitaa jäädä väliin ko on lääkäri [voitte uskoa, että harmittaa aivan vietävästi!]. Menen juttelemaan verestäni ja siitä tarviiko lääkeannostani nostaa. Itse arvioin, että HELL YEAH tarvii.

En millään olisi jaksanut kuunnella opettajia tänään ollenkaan. Kaikki niissä ärsytti ja vitutti suunnattomasti. Kuka puhu mitenkin typerästi ja kuka epäselkeesti. Mikään ei vituta niin paljoa, ko se, että opettajat antaa meille hienoja ja upeita tehtäviä, joista jopa joskus oppii, KUNHAN ENSIN PÄÄSEE ALKUUN! Nimittäin tuo ohjeistus tossa laitoksessa oikeestaan kaiken osalta tökkii aivan kuin rullaluistimet mukulakivellä. Asiat voisi sanoa siten, että tyhmäkin tajuaa, niin ensimmäinen ajatus uudesta oppimistehtävästä ei olisi, että: "APUAMÄENTAASKAANOSAATÄTÄENKÄSAAKOSKAANMITÄÄNAIKASEKSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Mutta koska ohjeistus hipoo jotain tähtitieteellistä nippeliä ja universumia suurempiä käsitteitä, niin koita siinä sitten Hattulalaisen maalaisjärjellä keksiä mistä männynkävyistä sitä sais 5 sivua kirjotettua.

Pakko silti vähän keulia; sain Työyhteisön johtamisen tentistä 3+ vaikka paperin nähtyäni pusersin paperille verta, hikeä ja kyyneliä. Tietäisitte jos olisitte nähneet ilmeeni.......

Olen muutenkin miettinyt erästä asiaa, johon lauantainen juhlinta johti. Omaa ajattelemattomuuttahan se oli, mutta silti mietin, että oliko koko hälyn arvoinen. Sanottakoon, että olen _taas kerran_ näyttänyt naamani väärässä paikassa ja väärään aikaan ja sekös jotakuta vituttaa ja kaivelee sen persettä. Nomutta, toivottavasti jonkun sydän on keveämpi nyt! \m/

Huominen ja perjantai olis vielä ihan työpäivän veroista perseenlevittämistä koulun penkillä. Sitten viikonlopun viettoon. Saunaa, seksiä, SingStaria, safkaa ja sumppia luvassa aah en malta odottaa.

Ei tässä kait sen kummempia, kait sänky kutsuu..
Hyvää yötä toverit! ^__^

H


0 kommenttia: