tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

I gotta go to bed, 'cause I'm tired and sleepy!

Ou mai gaad, kello on jo noin ja mä oon näin, pitäs mennä nukkumaan, että jaksaa herätä. Tänäänkin jo lintsasin koulusta hähhää.

Olin aamun kotona, koska en vaan yksinkertasesti jaksanut aamulla lähtee kouluun. Vaikka eilen tuuletin niin sitä, että ei tarvii herätä ko vasta kympiks. Mut huomenna sitten, kympiks Poliisilaitokselle! Illalla kävin auttaan luokan poikia niiden opparissa, kävin siis heidän asiakasryhmän naisille opettamassa kaksi eri rivitanssia, Strutin ja Billy be badin. Oli aivan äärimmäisen kivaa ja kaikki naiset oli _ihan kympillä mukana_ touhussa. Kiitos leidit!


Vain netistä bongattu kuva, meillä ei ollut bootseja.. :<

Syy miksi postaan vasta näin myöhään on se, että käytiin samalla ko Iksu haki mut koululta ostamassa SingStar vol. 3 peli ja ollaan vaan hoilattu koko ilta! Ihan huppispeli ja vielä ko tuolta PS3sen uumenista saa ostaa lisää biisejä laulettavaksi.. Kyllä tiedetään mitä Hansu+Iksu tekee viikonloppuna!


Hihii, siinä ne on!

Mutta nyt täytyy ihan oikeesti, rakkaat pallukat, suunnata kohti höyhensaaria, että jaksaa aamulla mennä haastattelemaan Poliisja jännää!!!

Hyvää yötä, ihmiset, nähdään huomenna. Kauniita unia, junia ja laivoja ^_^

H


1 kommenttia:

Poison Ivy kirjoitti...

muista sit kysyy sitä kenen vastuulla mikäkin on? :)