sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2009

The day after..

Oli ihan kiva ilta. Se ei päättynyt oikeestaan millään tavoilla [ABC?]. Ei otettu yhteen missään kohtaa, mitä nyt pikkasen kinasteltiin.. Mutta niinhän me jästipäät aina. Tallilla se kaikista hauskin aika tuli vietettyä, sitten ko ravintolaan eksyttiin [Hämeenlinnan ainoo baari missä voi käydä on NightLife. ei juuri kovin hyvä sekään..] niin muistin miksei siellä tuu kovin usein käytyä. Liikaa ihmisiä, humalassa, tönimistä, tissipaitoja ja lihatiskiä, paskaa musiikkia ja tympeitä tarjoilijoita.


Siitä se ajatus sitten lähti...


Iksukin täysillä mukana!


Nappi ja napinläpi, pulla ja voisilmä..


Pakotettiin Töde meidän kanssa kuvaan <3

Töde muuten lupasi, että kun lähdetään juhannuksena DoDadsiin Karjaalle juhlistamaan keskikesää, että hän ajaa [Töde ajaa vain viikolla, koska on aikalailla kaikki viikonloput vähän humalassa eikä IKINÄ ole kuskina!] Karjaalta Vammalaan Ellivuoreen kuuntelemaan Blue Catsia ja sitten takaisin Karjaalle. Jos ei aja, niin TÖDE MAKSAA KOKO PORUKAN LIPUT, mutta jos Töde ajaa, niin hänen liput maksetaan kumpaankin tapahtumaan. Siitä tulee siis kustannuksia per nokka ehkä 2 euroa, koska meitä on lähdössä niin monta.. Win-win situation or what?!

Ah huudan huutonetistä juuri elämäni kenkiä!!!!! Toivon niin, että tulen ne saamaan omakseni, pian mieluiten! Sitten olen ihan fiiliksissä yksistä kumisaappaista, joista kuulin. Ne olisi ihanat, OldSchool Tattoo kuvia täynnä, mmm perfect! ^_^

Tänään käytiin syömässä Pancho Villassa veljen ja sen mimmin kanssa. Ne halusi tarjota, kun autettiin muutossa. Kilttiä! Minä en kuitenkaan suuremmin nauti Panchon ruuista, sillä jokunen vuosi takaperin sain aivan kamalan mahataudin käytyämme Panchossa ja siitä on jäänyt kammo.. Henkinen juttu varmaan, mutta minkäs teet kun pala nousee kurkkuun AINA. Hyi yök. Vielä olisi luvassa Makuunin irtonamiSÄKKI [maksoi hei 6 euroa!] ja joku leffa. Rauhallista iltaa siis, huomenna kouluun vasta 1o!!



Nyt kuuntelen Tanssii Tähtien Kanssa tulokset ja sitten laitetaan elokuvaa pyörimään. Ihan kiva viikonloppu takana, katsotaan mitä seuraavat tuovat tullessaan!

Hyvää yötä,

H

PS. Tämä viikonloppu on ollut taivas, MTVllä oli The Hills maratoni, ah kakkaakakkaakakkaa!!!






1 kommenttia:

Poison Ivy kirjoitti...

Töde pakoilee meitä! tai siis mua.