tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Horny in a hearse !

Iltojen iltaa kaikki nöpönassut ja muut blogien ystävät. En ole muutamaan päivään ollut linjoilla, koska sunnuntaina lähdin työvuoron jälkeen kohti Tamperkelettä ja Vastavirtaklubia, sillä tuo rakas avokkini soitti siellä orkestereineen. Niinkuin varmaan tiesitte.. Olin siis paikalla ja niin oli 19 muutakin ihmistä, kiitos sunnuntaipäivän. Siinä kaikki. Niihin 19 ihmiseen lukeutui myös kolme jotain Serranon perheenjäsentä, nimittäin 3 epsanjalaista mimmiä oli eksynyt kuuntelemaan TAMPEREELLE ROCKABILLYÄ SUNNUNTAINA. WTF?

Tollanen naamari roikku tupakkakopin katonrajassa. Kaikki seinät oli vuorattu täyteen erilaisten bändien julisteilla. Sellaisten, joista en koskaan ollut kuullut. Vessan seinät olivat oma luku sinänsä, niistä en uskaltanut räpsiä kuvia. Siellä mm. kehoitettiin syömään tofua. Hassua, että semmoinen asia on jollekin tullut mieleen vessassa?

Saatoin ottaa muutaman oluen illalla, en liikaa, mutta niin että autoa en uskaltanut itse enää ajaa. Pakkohan meidän oli siis kyyti saada Jompalle, kerta sinne meille oli yöpaikat laitettu ja ette ikinä arvaa millä mentiin Pispalasta Saarikyliin Jompalle??? Vastaus on vuoden 1969 ruumisautolla.. En oo ikinä ennen sellaisen menopelin kyydissä ollut ja se oli juuri niin kalseaa kuin olin kuvitellutkin. Tuntui kummalta ajatella, että siellä osastolla missä me matkattiin [päästiin tietty sinne takaosaan minne ne arkut aina tungetaan...] on kuljetettu kuolleita ihmisiä. Takaosan salaluukussa oli tallella vielä orkkis hajunpoistajat ja muuta spookya hhhhrrr........

Verhot oli myös ihan originaalit, ja sen kyllä huomaa....

Tolla penkillä joku omainen on varmaan saattanut rakastaan viimeisellä matkalla...

Tossa vielä menopeli koko komeudessaan.....?

Oli pakko jakaa tää teidän kanssanne, arvoisat lukijat, vaikka moni varmaan onkin hieman ihmeissään koko meiningistä. Ei se mitään, niin olen minäkin...... Mutta mitäs muuta mulle onkaan tapahtunut..? Ei varmaan muuta mainitsemisen arvoista. Tänään olen saattanut miehen matkaan, se meni hommiin vanhemmilleen ja tulee takaisin varmaan vasta lauantaina. Joudun oleen ihan supermonta päivää kahdestaan koiran kanssa yhyyyyy. Tänään keli on ollut törkeen _mahtava_ aurinko on paistanut ja räystäät tiputellu vettä oikeen kunnolla, uuh kevät!!

Tollanen oli näkymä meidän olkkarin ikkunasta tänään päivällä, eikös vaan olekin keväistä?? :)

Wandakin paistatteli päivää lempparipaikallaan, auringonpaisteessa...

Olin tänään taas opettamassa luokkakavereiden opparin tiimoilta niiden asiakasryhmälle rivitanssia ja jos viime kerta meni niiiiiin maan vitun hyvin, niin kyllä meinaan pojat tänään meni niin penkin alle. Ryhmä tuntui olevan vähän epämotivoitunutta, eikä ohjaajan [siis meikän] ammattitaito [jaa niin mikä?!?!] riittänyt motivoimaan. No hampaidenkiristelyn ja muutaman ahdistuneen ilmeen saattelemana lopetin kaikkien kärsimyksen ja lähdin kotiin. Way to go Hamish!!!!! \o/ [in my ass]..

Noh, tänään totuttelen yksinoloon, huomenna kouluun ja tenttiä, johon olen valmistautunut yhtä hyvin kun suomalaiset noin keskimäärin talven tuloon talvirenkaiden kanssa. Aina se yllättää jokaisen, eikä kukaan oikein osaa suhtautua. KYLÄNÄINO!

Illalla meinaan mennä kuuntelemaan täällä kotinurkilla taas John Lindberg trioa, ilman miestä kun se on siellä Kangasalla. Tuntuu oudolta, jopa ehkä surkeelta.. :----CC

John Lindberg trio @ Vastavirtaklubi

Flat Top Rockets @ Vastavirtaklubi

Tulipas paljon kuvia tähän tälläkertaa, mutta pakko jollain on nää sivut täytellä, kun ei juttukaan oikeen luista hehhhehee.. Nyt vähän aikaa telkun ääressä ja sitten nukkumaan, yksin, pimeään.
Hyvää yötä y'all!!!!!

H

PS. Elämä ei kuole !



0 kommenttia: