lauantaina, maaliskuuta 14, 2009

She's heading for the disco.


Tänään lähdetään ulkoilemaan Mösjöön kanssa! Entiedä odotanko innolla, vai vähemmän. Ilta voi päättyä kolmella tavalla;

  • a) Meille tulee tosi hauska ilta, ei tapella yhtään ja jaksetaan juhlia aamuun asti.. tai ainakin pilkkuun... Sitten ajetaan taksilla yömakkaran kautta kotiin syömään.
  • b) Kummallekaan ei nouse oikein päähän ja bileet on kuivat, samoin musiikki. Todetaan, että kotona olis varppina ollu kivempaa ja soitetaan äiti hakeen meidät kotiin 21:30.
  • c) Jompikumpi (LUE: minä) ottaa maailmanluokan kilarit, eli herneet, eli kohtaukset jostain maailman merkityksellisemmästä asiasta, kuten vaikka siitä että Mösjöö ei ole huomioinut pikkurinsessaa koko iltana. Pikkurinsessa saa järisyttävän itkupotkuraivarin ja lähtee meikit poskilla ovet paukkuen ulos tietämättä missä on, saatika millä menee kotiin...
Katsotaan mihin joudutaan. Toivon niin vaihtoehto aata, mutta todellisuus voi olla see. MitenniinDramaQueen?!?!
Halusin jotain kivaa tehdä itselleni tänään [ei, tämä ei ole niin pervoa kuin miltä kuulosta] ja lakkasin kynteni. Mustaksi. Synkkää on ja on outoa katsella omia sormia ihan mustina.. Ehkä kestän. [kuva on otettu Nokian n73 matkapuhelimella, siksi laatu....]

Ettäsemmostatähänpäivään. Nyt menen suihkuun ja alan väkertää torttua otsalle ja maistan vähän siideriä. Jee nam. Palaan.

H


0 kommenttia: