tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Walk the line

Paluu arkeen pääsiäisen ihanien pyhien jälkeen on ohi, vaikkakin lasku siihen oli hyvin pehmeä, onneksi. Päivääni on kuulunut mm. seuraavia asioita;

Aamu alkoi vaivalloisella herätyksellä, sillä millään, korostan millään en meinannut saada aamulla silmiä auki. Lämmin sänky kera tuhisevan karvakääryleen [ei, en tarkoita Iikkaa tällä kertaa.....] olisi houkutellut aivan kamalasti, mutta pakko oli vääntäytyä ylös. Ja HYVÄ niin koska tämän päivän loppureflektioon osallistuminen erään projektin tiimoilta oli kurssin yksi arviointiperuste. Ilman sitä ei saa merkintää kurssista phuuuuh, onneksi lähdin kouluun!!

Kotona päivä jatkui samoissa [eli opiskelun hei daaaaa..] merkeissä.

Ruuaksi minulle oli valkosipulikermaperunoita ja lihapullakastiketta [oioioioi!!!] sekä lisäksi väsäsin salaatin mihin pilkoin vielä marinoituja valkosipulinkynsiä. Mutta en kyllä tykännyt noista kyseisistä, ne oli aivan vitun suolasia, eikä maukkaita ollenkaan. Tietääkö joku jonkun vastaavan, mutta paremman herkun?

Herkkusalaatin jämät, vielä kyytipojaksi punaviinietikkaa niin nnam <3

Juoksukoulun lukkarin mukaan tänään vuorossa oli 30 minuutin kävelylenkki ja hetken aikaa tota kumpua sulateltuani lähdin käpöttelemään tonne ihanan keväiseen iltaan! Seuraavassa kaamee kasa kaikenmaailman kuvia mitä räpsin matkalta, mulla oli siis todella omaa kivaa. Mutta sen huomasin, että tota ulkoilmaa tarkastelee ihan erilaisin silmin kun aurinko paistaa... kaikki näyttää niin paljon kauniimmalta ja positiivisemmalta ^__^ [ja hei, mä kävelin vanhingosssa 40 minuuttia, reputinkohan koulun jo heti kalkkiviivoilla? ;--)]

Me käppäiltiin Wandan kanssa auringonlaskuun... ^_^

Mua pidetään varmaan ihan pöpinä kun kuvailin kävellessä itseäni, mikäli joku näki.....

Ihana kuiva asfaltti, sukat ei edes kastuneet lenkkareissa whihiiiiii !

Varjoleuka :---DD

Mitäs me koipeliinit? ;---))

Good ol' Nanso [ent. Black Horse]

Lapset oli päässeet taiteileen jo katuun, kevät it is!!

Leikkipuisto hiljenee, on lapset lähteneet...

Auringonlasku lähimetsässä...

Jeppistä, että semmosia otoksia vähän sieltä sun täältä. Mutta oli pakko, ne kun ihanasti kuvastaa mun onnellista fiilistä siitä, että se kevät taitaa tehdä tuloaan? Ketä haittaa jos päivisin on pilvistä ja synkkää kerta pitää istua koulussa.... Kunhan illat on aurinkoisia aaaaaaah!!

Ei mulla muuta kait tältä päivältä... kohta saunaan ja sitten jo nukkumaan. Huomiselle luvassa taas jotain ihan muuta, koulussa mm. opparin aineistonanalyysiseminaarin [vittu mikä hirviömonsterisana!!!] työstöä ja ehkä postaus lempiesineistäni täällä kotona.. wink wonk!

H

PS. Mitä helvettiä tarkoittaa psyykkisesti vammainen henkilö???? Tuon luokittelevampaa ja leimaavampaa nimitystä en ole ihmisistä aiemmin kuullut käytettävänkään!! Rrrrraaaah ja vielä sosiaalialan opuksessa!!!!!!

2 kommenttia:

Poison Ivy kirjoitti...

Loistavaa! Styroksit puree ihan selkeesti. Ihan kun eri ihminen (tai siis se vanha ja tuttu) siellä kirjottelee! NIIIIIN mahtia. Ja lisää vaan kuvapostauksia, ne on parhaita! <3 koipeliini kuva on paras.

Onko toi juoksukoulu just se mikä löytyy jostain jonkun kaupungin tms sivuilta?

hamish kirjoitti...

Ite bongasin juoksukoulun tuolta Outin blogista. en tiedä mistä hän sen saanut... saa kattoa miten lähtee käyntiin. juosta pitäs oppia... :S