tiistaina, huhtikuuta 21, 2009

No brakes...

Meinaan että niin kovaa mentiin tänään juoksukoulun tokalla viikolla. En vaan tajua mistä ihmeestä olen saanut pohkeeni niiiiiiiiiiiiiiiin kipeiksi, että pelkkä käveleminen tasaisella alustalla kirvottaa vedet silmiin. Saatikka millain kaakerran portaita, Ahtisaaren Mara tässä terve!!! \o/

Hei muuten, ette ikinä arvaa?! Oon ollut tänään jo toista päivää ilman meikkiä, tietäkää se!! Aika outoa tälle meikkiliisalle...... Mutta millään en jaksa opparia [lue: tietsikkaruutua] ja sen tekoryhmää varten meikata, sorry mates. Aamuisin touhuihin lähtökin käy niin paljon sutjakkaammin... AU NATUREL WOOOHOOOO!

Tässä kaikki mitä saatte musta irti Au Naturellina... ;--DDDDDDD

Ostin tänään piiiiitkästä aikaa vesimelonia ja vesi kielellä odotin, että pääsen sitä nauttimaan. Sitten Iikka tuli kotiin [olin kiltti ja odotin sitä.....] ja huitastiin koko lohko yhdellä istumalla naamareihimme. Mutta kun se oli niin hyvää ja maukasta ja mehukasta ja ihanaa. Ah. Voisin ostaa toistekin, ennenkun ne menee taas ihan lölleröiksi ja ylikypsiksi hhhyyyyih.

Before...

After...

Meille on mun opparinteon ja juoksulenkin ja Iken työnteon jälkeen kuulunut tämmöstä sohvailua vaan.. Mutta eikai sitä rankan päivän päälle muuta tarvikkaan? Iltapalaksi ihanaa Rooibosteetä ja lämpöstä voikkaria. Vielä ajattelin katsoa TV5ltä ihanaa paskaa, nimittäin Pissisten käytöskoulu! Äärimmäisen dorka ohjelmasarja, jonka tarkoituksena on opettaa näitä teiniprinsessoja käyttäytyyn. Niillä mimmeillä on rahanarvo ihan kohdillaan, MORJES.

Sohvapotut.. <3

Sen jälkeen kutsuu nukkuMasa ja toivottavasti jotain mielenkiintosia unia katseltavaksi, who knows?

Moikka ny,

H

1 kommenttia:

Poison Ivy kirjoitti...

pissis ohjelma on ihan yökkönen :)siis ykkönen piti kirjottaa!