sunnuntaina, huhtikuuta 12, 2009

Eightballs on fire !!

Hola lukijat ja linjoilla olevat!

Lauantain ihana työpäivä meni hyvin rauhallisissa merkeissä verrattaen muutamaan aikaisempaan. Mikä oli tosi kiva, koska olen jo saanut niistä kaikista moloista aivan tarpeekseni! Yhtään vittuilua en olisi jaksanut.......

Illaksi lähdettiin sitten 8tallin klubi-iltaan. Täytyyhän sitä kokoontua, kun kerran Hämeenlinnassa moisia juttuja järjestetään, jotta tapahtumat säilyisi myös kesän jälkeen. Silloin luvassa entistäkin parempaa meininkiä!

Tuo on 8tallin vanha logo, uutta en netistä bongannut... Sivujakin päivitetty viimeksi joskus 2007...

Kokonaisuudessaan eilinen ilta oli tosi mukava ja hyvin jaksettiin ihan vallan aamuun asti. Tänään äitin ja isin luona pääsiäislounaalla onkin sitten väsyttänyt. Äiti oli valmistanut lammasta [ei kuulu mun suosikkeihini, liha liian sitkeää eikä oikein edes maukasta..] ja ihanaa salaattia kera fetajuuston ja hillosipuleiden. Kuitenkin ihan hyvää ruokaa ja masu tuli kyllä ihan pinkeeksi. [onpa muuten hupaisa sana tuo pinkee.... :D] Jälkkäriksi se mainio ja maailman paras äiti ja kokki oli ekaa kertaa valmistanut juustokakkua kera persikoiden. AH, se oli niin hyvää ja vetelinkin sitä sitten muutaman palan hheheeee. Hassua, että juustosta saa valmistettua ihanan herkullisen jälkkärin!

Huomenna sitten matkataan Iikan vanhempien luokse vielä syömään..... lammasta taas piru vie! Mutta pakko se on syödä, kun R kerta kokkaa.

Joujoujou... Nyt täytyy alkaa haastelemaan tuota miestä vielä SingStar mittelöihin, ennenkuin kello on liian paljon, eikä enää uskalla laulaa. Ihanaa kun huomenna on vielä vapaapäivä aaaaaah!

Hyvää yötä kaikille mussukoille!

H

0 kommenttia: