tiistaina, huhtikuuta 07, 2009

Baby Lou Tattoo...

Katotaas jos saisin teille nyt kuvan tästä ihanasta ja erikoisesta Putkan paidasta, jonka rakas mieheni mulle osti. Voisin tuon caapelin kautta yrittää siirtää ne, olis meinaan pari muutakin juttua mitkä haluisin teille näyttää winkks!

Holy shit mitkä tissit!!! :--OO Mutta siis tässä Putkan paita, love it!

Tänään lähdin koulun jälkeen äidin ja isin luokse ja söin itseni aivan ähkyyn pplaah. Mutku noku äiti oli tehnyt niin ihanaa ruokaa, kanaa, kreikkalaista salaattia ja valkosipulia. Voi ähkyjen kuninkuus, tietäkää se! Houkutin siinä ohimennen äiskän lähteen mun kanssa Anttilaan, piti katsoa sieltä uutta koululaukkua....... Kunnes totesin, että mulla on koulua jäljellä neljä päivää hihiiiii. Mutta silti sille isolle olkalaukulle olisi varmaan käyttöä, tarviihan mun harjotteluunkin mm. kaikenmaailman papereita kantaa. Tarvii joku toinen päivä käydä siellä siis uudestaan.

Muttasiis mukaan Anttilasta tarttui uusi puuteri ja kaksi punottua koria. Meni aivan totaalisesti hermo siihen ko tuon olkkarin pöydän alataso on aina aivan väärällään romua ja lehtiä. Koreihin sain kaiken ylimääräisen näppärästi katseilta piiloon [heti paljon siistempi fiilis koko olkkarissa!!!!!] ja laskut järjestykseen hihiiiii.

Ihanat korit, tosin näköjään pursuaa toinen jo tavaraa, mutta onpahan piilossaaaaah..

Nyt menee kuulkaas hermot voihan vitun vittu!!!! En saa tota perkeleen PC-Suitea toimimaan, eikä se saatanan Bluetoothkaan ole kunnossa, kuvake on harmaana vain, kuin päivät tällä viikolla. Ette siis saa vieläkään kuvia ja minun postauksistani tulee varsin tylsiä ilman niitä! [anteeksi kaikki heikkohermoiset ja ei-kiroilun-ystävät tämä vulgääri kielenkäyttö!]

Luulen, että meidän koneessa on jokin vika... Nimittäin masiina herjaa että joku USB-porteista ei ole toiminnassa ja plaaplaa. Iikka pääsee siis nörttäilemään kunhan kotiutuu töistä ja pelistä. Minähän tästä viasta ymmärrän yhtä paljon kun kissa ymmärtää uimisen päällehhhehee..

Meillä oli koulussa tänään aiheena vaatimattomasti globaali kapitalismi. Oli jopa hetken aikaa mielenkiintosta, vaikka aamun ajattelinkin, että tämä aihe menee niin kovaa ja korkealta yli, että en ehdi edes huomata sitä.

Miksi ihmeessä Sub näyttää TAAS KERRAN Frendien jaksot numerosta yksi eli uno alkaen? Juurihan se edellinen kierros saatiin vasta eilen päätökseen!! Eikö niillä nyt olisi jotain muuta, mitä tahansa muuta näyttää? Frendit on mainio sarja, mutta hyvä kun olen kerennyt edellisen tuotantokauden tapahtumat sisäistämään niin jo mennään uutta kierrosta! WTF?

Olen aivan mökö ja vittuuntunut ja kyllästynyt tähän nykyteknologiaan ja menen peiton alle mmööööh.




H

PS. Meinasin kakata housuun kun äsken hoksasin, että en pääse kirjautumaan Feispuuksivustolle ollenkaan! OMG, miten mä ikinä selviän nämä pitkät ja piinaavat hetket ilman sitä aaapuaa!!!!

0 kommenttia: