lauantaina, huhtikuuta 04, 2009

How serious can it be?

Mitä vittua?

Olen seurannut sivusta tässä muutaman viikon ajan sellaisia blogeja, joista ei välttämättä ole mulle muuta iloa kuin se miten ne on kirjoitettu. Joidenkin ihmisten kirjoitustyyli vaan on niin loistava..... Mutta siis sisällöltään ne hipoo Suomen omaa The Hills kakkaa [jos joku on joskus katsonut sitä, korkkareita, treffejä, vaatteita ja muotia, rahaa, lounaita ulkona.... siis juuri kaikkea sitä mitä mun elämä EI ole].

Näissä blogeissa toinen toistaan rikkaammat tytöt ja pojat shoppailee minkä kerkiää, heittää rahaa taivaantuuliin tyyliin "Ostin tänään 150 euroo maksavat korkkarit, koska mun vaan oli pakko saada ne" ja väittää sitten vielä olevansa rahattomia.

Pointtina tässä postauksessa on kuitenkin se, että sitten nämä tytöt ja pojat jättävät toisilleen [niillä on ilmeisesti jotain jengejä tai klaaneja toisiaan vastaan, en oo ihan vielä päässyt selvyyteen jaottelusta näiden välillä.....] mitä ilkeämpiä kommentteja kommenttiboksiin siitä miten ilkeä tai loukkaava tai ylimielinen tää sanotaan vaikka Snobityttö A on ollut B:lle. Sitten ne käy siellä jotain sotaa [?], johon osallistuvat hyvin vahvasti myös Anonyymit eli rekisteröitymättömät käyttäjät, ja puhuvat toisistaan niin rumia asioita jotka tietysti paisuu mitä enemmän siellä provosoidaan ja provosoidutaan.

Oma lukunsa tietysti on nämä Anonyymit...... Niiden kommentteja [HUOM! Vaikka miten asiallisesti tahansa ne on annettu] ei todellakaan voi ottaa tosissaan, koska niitä ei ole annettu rohkeasti omalla nimellä, vaan vellihousumaisesti Anonyyminä.

Voi hyvät hyssykät sentään! Ei tällainen postaanpa-huvikseni-ajatuksiani-tänne-kun-en-muutakaan-paikkaa-keksi kirjottelija voi muuta todeta! Miten tosissaan nämä blogit oikein pitää ottaa?!?!?!?!?!??!??!?!?!?!?!?!?! Ei se kuitenkaan ole kuin jokaisen oma kokemus omasta elämästä tietokoneruudulla. Tarviiko siihen edes muiden puuttua? Saatika ruveta horottelemaan toisia suunnilleen tietämättä yhtään mitään kirjoittajasta?






Vittu mua huvita taas yhtään mikään.
H

1 kommenttia:

Poison Ivy kirjoitti...

Blogit on ihan vitun vakava asia. :)