maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Run for your life

Arvatkaas mitä ?
No minäpä aloitin tänään Outin "innoittamana" [hänen blogistaan löysin vinkin] juoksukoulun. Eka kerta ei ollut sen pahempi, kuin koko sessio otti n. 14 minuuttia omaa aikaani, mutta silti posket oli punaset ko tomaatilla ja henki pihisi juuri ja juuri. Mutta hyvältä tuntui.. Nyt täytyisi koittaa ihan todella [kunniasanalla, oikeesti!!!!!!!!!] muistaa noudattaa viikottaisia ohjeita, jotta voisin alkaa taas juosta pitempää lenkkiä ilman sellaista tunnetta, että "yhyyyyy kohta kuolen".

Mulla ei jostain syystä oo kuvaa itsestäni hölkkäämässä, mutta näytän varmaan just tolta, ainakin värin puolesta [=voin pahoin :--DD]

Oltiin tänään siis Iikan porukoilla syömässä sitä lammasta ja mietittiin molemmat jo menomatkalla, että mikä syy keksittäisiin, että päästäisiin sieltä mahdollisimman pian pois ja kebabille :--D Alotettiin siitä, että "noooo me syötiin niin tukeva aamiainen että ei oikein ole nälkä...." mutta sitä ei kukaan olisi uskonut, koska a) meidän jääkaapissa ei ole tällä hetkellä muuta kuin valo, ihan oikeesti ja b) me tiedettiin kyllä, että ollaan menossa syömään, joten miksi oltais ahdettu itsemme täyteen jo ennen?

Wanda oli mummulareissusta ihan poikki ja löysi hyvän paikan isin jalkojen päältä :)

Mutta ettepä arvaakkaan, se ruoka oli aivan mahtavaa. Ihan loistavan herkullinen pääsiäismeny. Lammas oli tosi maukasta ja mureaa ja valkosipuliperunat ihania siinä rinnalla. Alkupalaksi ollut lohi ja Rn kokkaamat tahnat vei jo heti kielen mennessään... Että kerrankin näinpäin. Yleensä en Rn keitoksista niin perusta. Jälkkärit ei meitä sitten kiinnostaneetkaan, pasha ja mämmi hyi helvetti... Keskityttiin sitten Iikan kanssa vaan lipittään kahvia. Joinpa vielä lasillisen punaviintäkin, Tolloa. Oli ihan hyvää viiniä, sikäli niistä _yhtään_ mitään ymmärrän.

Kahvista puheenollen, tässä minun oma rakas rakkausmuumimukini....

Jonkun verran meinasi palaa hermo kun tultiin kaupan kautta kotiin ja meinattiin ripustaa aivot narikkaan ja alkaa katsoa ScaryMovie 4 [tämä elokuvasarja ei kyllä kuulu suosikkeihin, mutta katsoohan sitä kun muutakaan ei tule...............] niin eikös siellä tulekin joku saaaaatanan MotoGp ja Mika Kallion [vai kuka se nyt oli ?] ajot. PERKELE. No menihän se ilta sitten kuitenkin jotenkin ja elokuva tulee nyt - ja minä harkitsen nukkumaanmenoa.


Kauniita unia i alla fall...

H

0 kommenttia: