tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Tuesday - I'm walking with the dead

Tänään poikkean otsikoinnissa sen verran, että se on osa erään The Living End orkesterin biisiä, eikä minkään biisin nimi. Ettäs sitte tiedätte, aivan perkeleen tärkeetä!? Jeah.

Mä olen aivan täysin unohtanut [!!!!!!!!!!!!] kertoa teille meidän viime viikonlopun hankinnoista. Nimittäin sieltä Rockabileistä Iikka osti itselleen uuden _aivan vitun hienon_ D. Vicenten takin, jonka selässä on sellainen vihreä koira. Tai jokin muu elukka.. Wot? Mulle se osti samaiselta kaveriltaan, joka niitä rojuja myy muuten tuolla Putka Tattoon puljussa, _aivan vitun ihanan_ Sailor Jerryn käsiveskan. Ah se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kassissa on ihana salaluukkutaskuasia siellä pohjassa. En ole vielä keksinyt mitä siellä voi kuljettaa, mutta uskon että keksin sen pian. Ekana olen ajatellut taskumattia :-----------DDD

THE takki!!!!!!! \m/

THE Veska!!!! Toi musta pohjaosuus on siis se kuuluisa salataskupiiloasia.

Putka Tattoosta
saikin oivallisen aasinsillan seuraavaan erittäin merkitykselliseen ja tärkeään asiaan, nimittäin tatuointeihin, yllätysyllätys.. ;-----O Iikka, rakas avomieheni, palleroiseni ja paskaperseeni oli tänään varannut meille tatska-ajan tulevalle joulukuulle <3 Ah autuutta ja onnea kulkaas, silloin hakataan tisseihin jotain kuvatusta. Lintuja, mutta millaisia, se jääköön nähtäväksi.

Meidän Marilyn seinäkalenteri, jonne jo heti joulukuun kohdalle ympyröin tattoopäivän, joka on 15122009.

Käytiin Iksun kanssa tänään ajelemassa tuolla kylillä. Ensin käytiin katsomassa se paikka Hämeenlinnasta, jossa Ville kuoli kolmisen viikkoa sitten. Vanhat kynttilät oli vielä paikalla ja kyllä meinaan pojat [ja tytöt] iski ahdistunu olo.

Siitä jatkettiin matkaa ja käytiin Katinalassa tsekkaamassa "Raamattuopisto" [mä en tiedä onko se paikka oikeesti ton niminen. Siten sitä kutsuttiin sillon kun siellä käytiin kersana uimassa. Tyhmä on paikan nimi, jos sitä todella moiseksi kutsutaan!!!] jossa sijaitsee Hattulan ko-meim-mat talot. Jumalauta mitä linnoja. Hulppein on ehkä se talo, mikä sijaitsee jykevien mustien porttien takana. Morjesta, on meinaan asukkailla tilaa.

"Raamattuopistolta" jatkettiin matkaa muutama vuosi sitten Hämeenlinnaa rikastuttaneelle asuntomessualueelle. Se on sellainen ulkomaalaisen näköinen, pientä kaupunkia muistuttava alue siellä Kukostensyrjässä päin. En kyllä ymmärrä sen tarkotusta. Ne talot on ihan helvetin rumia, ainakin suurin osa! Ja osa niistä isolla rahalla ja rankalla työllä rakennetuista taloista on siellä VITTU TYHJILLÄÄN!!!!!!!!!!!! Mitä vitun järkeä siinäkin on?!?!

No kunhan pällisteltiin. Sieltä suunnattiinkin sitten kotia kohti, Ankkalammen kautta tietty. Ei ollu vielä joutsenia muuttanu sinne, ainoastaan muutama sorsa. Edes niistä ei nyt ole kuvia, koska Iikka tajusi vasta melko lähellä kotia kaivaa kameransa esiin. Ja saikin toki muutaman komeen kuvan auringonlaskusta. Hyvä meininki! Allekirjoittanut ajoi äitin Hondaa, niin ei kerennyt paljoo kuvailla.

Komein kuva Teollisuustieltä, ihan läheltä kotia.

Aulangontieltä.

Pilvee!

Nyt mä meen nukkumaan, että jaksaa taas aamulla herätä opparin parin painiskelemaan ja tapaamaan tohtoria. Hell vitun Yeah.

HYVÄÄ YÖTÄ

ja kauniita unia muruset. Olkaa kilttejä!

H


1 kommenttia:

Outi kirjoitti...

hih, meidän hääkutsussa oli tuon tapaisia lintuja kun tuossa laukussa :)