keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Since she's been gone....

Oon ollu tosiaan poissa hetken aikaa linjoilta. Oon vaan ollut opparin maailmoissa, enkä oikeesti tehnyt muuta...... että voi pökäle. Mutta nyt siis luvassa kuvaa menneistä hetkistä, joista en ole kirjotellut, mutta jotka ovat olleet minulle hirmuisen hauskoja.

Tää on ehkä paras kuva mitä oon koskaan ottanu <3>

Viime lauantaina oltiin siis rakkaimman koulukaverini ja nykyisen hyvän ystäväni luona Karkkilan suunnalla juhlistamassa heidän mopotallin ajokauden avajaisia. Tuo ylempi kuva on otettu Vanissa roikkuen [kattoa näkyy tosta vähän........]. Toi auringonlasku oli us-ko-ma-ton.

Siellä oli aika paljon väkeä minusta, vaikka Ansu väittikin, että harvinaisen vähän oli porukkaa. Mutta mua se ei haitannut! Äärimmäisen kiva ilta ja äärimmäisen mukavaa porukkaa ovat. Paitsi yksi. Tai no kaksi.

Sinne tallille oli eksynyt jonkun niistä jäsenistä jotain stadilaisia vitun kovia jannuja, jotka "tuntee" mm. Andy MacCoyn ja Mike Monroen paremmin kuin kukaan ja on omistanut firman HEI ToTon laulajan [vai olikohan se kitaristi?????] kanssa. Wohooooo. Niillä ne sällit, sanotaan vaikka Urmas ja Antero, jakso keulia KOKO illan.

Jooh, kiipesipä Antero lavalle Iikan bändin kanssa soittamaan huuliharppuakin. Eipä siinä, mies soitti tosi hyvin ja toi ihan uutta sävyä tohon musaan, mutta se herra olis voinu VÄHÄN lakata leijumasta. Kun se vihdoin malttoi antaa poikien soittaa keskenään ihan rauhassa, sen oli pakko kiivetä lavalle huuteleen mikkiin jotain tai edes siirteleen Anan mikkiä millin, koska katsoi, että se oli vinossa. VOI JUMALAUTA MIKÄ ÄIJÄ! Pojat ei ihan ekaa kertaa ollu lavalla ja osaa varmaan ihan ite siirtää sitä mikkiä sen millin...................................................

Menipä tallin pojillakin hermot Anteron sekoiluun ja meinasipa Antero sinetöidä ihan itse oman iltansa jatkamalla toimintaansa.

Ei varmaan teille, arvoisat lukijat, kuulosta juuri miltään. Mutta itse olin lauantaina niiiiiiiin raivona, että olisin voinut tukehduttaa Anteron sen karmeen järkyttävällä, 4 numeroo liian suurella ja pahalta haisevalla nahkatakilla ja tunkea myös n. 4 numeroa liian suuret tekarit sinne toiseen päähän missä niitä normaalisti ei pidetä.

Aluksi räpsin Anterosta ja pojista ihan innoissani kuvia, mutta lopulta en jaksanut innostaa Anteroa enempää ja vetäydyin olutuoppini kanssa pöytään murisemaan.. [kuvia on vähän lisää, mutta niitä ei ole tarpeen laittaa esille..]

Eilen oltiin sitten hakemassa kauan kaivattu perheenjäsen tänne lähemmäs meitä ^_^ Eli se Iikan vanha ja rakas auto Plymouth Valiant, vm.-64. Oli ihanata seurata Iikan touhuja rakkaansa kanssa ja mies olikin koko illan yhtä hymyä. Pääsinpä minäkin kokeilemaan sillä ajelua ja on se pikkasen erilaista kun äiskän 2000-luvulla tehdyllä Honda Civicillä.. ;-----D

Silittelyä ja paijailua.....

....ja tassuihin ilmaa.

Valtteri takaa. Ja Wandahaukku mukana.

Mopar performance.

Signature.

ON THE ROAD AGAIN! [kahden vuoden yhtämittaisen seisomisen jälkeen...]


Wanda toimi nuottienlukijana!

Hihhei, sellasta siis Valtterinhaku reissusta. Mä myös tulin tänään niin onnelliseksi, että ei voi kun ihmetellä, vaikka eräs emäntä meinasikin mun päiväni pilata. Muttasiis, tilattiin Iikan kanssa liput Kirjurinluodolle [eli siis Porin Jazzeihin jos ei joku höntti tajunnu.....]! Siellä soittaa uskomaton basisti Victor Wooten ja sitten *rumpujen pärinää!!!* Brian Setzer Orchestra! OMG, mä nään ne livenä! <3_<3>
Hehheh, 18-henkinen bändi ja "Braikku". Me likes a lot.

Jou nyt on pakko mennä. Äitiä hakeen töistä ja semmosta rokkia. Palataan taas ahoy!

H

PS. Hahhahhaaaaaaaa luulitte että en muistais sitä Wandan videoo, mutta täällä se on. Olkaapa nyt hyvät. Nam.





2 kommenttia:

Poison Ivy kirjoitti...

MITÄ SE TEKEE? tai siis miksi?

hamish kirjoitti...

mä vähän tökkäsin sen etareihin pienen palan sellasta pehmeetä karkkia ja se sitä koittaa hoidella veks.

en muista koska oisin nauranu noin paljon :---------------------DDDDD