sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Miss Prissy

Termos allihuuppa! Tulin taas kertomaan kuulumiseni aikojen takaa, kun en olekaan sitä hetkeen tehnyt. Hömm, mistähän alottaisin?

Keskiviikosta; silloin Iikalla oli keikka tuolla Pub 34ssa ja tietysti minä olin paikalla, kuten oli puoli sukuakin. Joka kerta kun numerobaarissa soittaa joku kiveäkin kovempi rokkibändi niin äite ja isi [ja Jussi jollei ole ite lavalla] on kuuntelemassa. Kuten tälläkin kertaa. Kivaa piisas ja äite näkee Iikan kuulemma nykyään ihan uusin silmin. Ei ole muka tiennyt että toinen osaa laulaa.
I n m y a s s, sanon ma.

Ennen rock A billyä oltiin Tiiiiiiian ja Janin kanssa katselemassa ja kuuntelemassa Tomaatteja festivaalien starttia, jossa keikan heitti Sami Hedberg MCnä [oli ihan ok, tosin kaikki spinningläpät oli jo kuultu...], Teemu Vesterinen [roks! meinasin lisätä sen iskän feissari eli Facebook eli äFBee kaveriksi, mutta en uskaltanutkaan..], joku 22 vuotias jannu, joka oli voittanu kisan [oli yllättävän hyvä, parempi kuin seuraava], Heli Sutela [aivan paska, nolotti kun kukaan ei nauranut tai taputtanut] ja NIKO KIVELÄ [kingi!]. Hauskaa oli, kyllä illalla huomasi, että oli nauranut koko illan koska posket oli ihan puuta.

Perjantaina kävin viimeistelemässä oppariseminaaria [joka on huomenna omFg!!!!!] koululla. Kävinpä myäs iltapäivästä opettamassa jollekin oikein lupsakalle synttäriporukalle rivitanssa ja oli niin kivaa. Jengi oli kympillä mukana ja oppi tosi nopeesti. Ehdin 45 minuutissa opettaa kaks tanssia!

Illalla lähdettiin Turenkiin kuuntelemaan Burning Wheels nimistä rock A billy pumppua. Reissussa oli kivaa ja päätin ottaa hyvin rauhallisesti, koska seuraavana päivänä oli iltavuoro ja _vihaan_ olla krapulassa, tai edes vähän väsyneenä töissä. Kuitenkin toisin kävi. Sillä vähäisestä alkon määrästä illan aikana huolimatta jalat lähti alta ja tää akka oli kun makaroonia kotopihassa. Ilta meni siinä, että Iikka kanniskeli minut kotiin, riisui ja laittoi sänkyyn. [ei ole mitään tuhmaa, vaikka siltä saattaakin kuulostaa....] Mieli oli virkeä, mutta jalat tai kädet ei liikkuneet. Ei sitten millään. Lopulta aloin oksentaa. Siten meni sitten se yö että kiitos ja nam sille joka työnsi jotain silmätippoja mun kaljaan sillä aikaa kun olin tanssimassa.

Siitä päivästä eteenpäin Hanna vihasi Turenkia.

Tossa on se bändi \m/ [rumpali oli ainakin tona iltana mulkkujen kuningas LOLOLOOOOOL!!]

Hei muuten, pakko hehkuttaa; mulla oli perjantaina tuolla keikalla päällä Creepshown teeppari, farkut ja tennarit sekä Iikan pappalakki, joka on mulla päässä myös täällä, Wandan kakkalenkillä. Asu sai paljon kehuja ja lakki kuulemma sopi tosi hyvin. Pökäle kun en tajunnut ottaa siitä kuvaa teille. No ens kerralla sitte!

Mutta nyt tarvis mennä saunaan. Vaikka Iikka ei koskaan sinne tulekaan mun kanssa.. möh :<

Jaksamista viikkoon kaikille, H

PS. PEUKUT PYSTYYN, ETTÄ OPPARISEMINAARI MENEE HUOMENNA PUTKEEN!
PPS. Lauantaina juhlitaan \m/ hyvä mami!

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

hiih, hedberg oli meidän häissä esiintymässä ja oli kyllä hauska.. vaikka taitaakin aikalailla samoja juttuja vetää, nyt kun olen sitä myöhemmin kuullut jossakin. onneksi se tais häissä olla kaikille melkoisen tuntematon. ja tsemppii seminaariin, hyvin se menee :)

hamish kirjoitti...

mäkin kyllä tykkään hedbergistä noin ylipäätään, musta ne sen eri äänet ja ilmeet on ihan parhaita! ;)

kiitos! tsempit vissiin autto, sillä seminaari meni ihan putkeen, eikä juurikaan tarvi sisältöä muuttaa! oppari on siis tällä viikolla V A L M I S !!! hihhei!