maanantaina, tammikuuta 04, 2010

All torn down

Hei taas pullat, mun oli pakko tulla - kun viimein sain kaikki vanhat kuvat puhelimesta siirrettyä koneelle - tekemään heti postaus. Se on tribuutti vuodelle 2009 joka on paskin vuosi ollu mulle miesmuistiin. Vittu kaikki kura saman vuoden aikana niskaan. Että kiitos vuosi 2009 ja haistappa vittu! (Luvassa siis ultimate vinetystä ja porua, joten SKIP jos ei kiinnosta tai et halua pilata omaa hyvää tuultasi!)

Tammikuussa 2009 matkattiin Lappiin hyvällä porukalla mukanamme kolme moottorikelkkaa ja aikomuksenamme relata keskellä ei mitään ilman murheita ja huolia. Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja toteutti tarkoituksensa rentoutumismielessä oikein hyvin. Onpa siitä postauksiakin olemassa. Kuitenkin reissun aikana sain lääkäriltä puhelun ja sain lääkityksen lopuksi iäkseni. Haista vittu numero 1 siis tässä!
Seuraavassa randomkuvia reissulta!



Lappi oli kieltämättä yksi vuoden kohokohdista. Nautin olostani siellä täysiä. Alkuvuodesta Iksu sai myös uuden bändinsä kanssa hommat käyntiin ja loppuvuotta kohti keikkatahti oli aikamoista. Se oli pois kotoa melkeinpä joka viikonloppu. Tässä muutama kuva Flat Top Rocketsien ensimmäiseltä keikalta Tampereelta.


Keväällä tuli juhlittua erinäisten ihmisten kanssa erinäisissä kekkereissä oli siihen syytä taikka ei. Seuraavassa randomkuvia keväältä.


Kevät päättyi surullisesti kun huhtikuussa hyvä kaverimme Ville kuoli tapaturmaisesti. Nuku Ville hyvin, olet ajatuksissa. Toisessa kuvassa esiintyy itse Ville ja toisessa Iksu kun ollaan hakemassa Valianttia Villen hautajaisletkaa varten.
Tässäpä kohtaa Haista vittu numero 2!


Kesällä tuli taas piletettyä ja tehtyä töitä siinä sivussa jonkin verran. Kesään kuului siis juhannusa, rokkia, reissaamista, kaljottelua, ihania ihmisiä, aurinkoa, sadettakin sekä polttareita ja häitä (joista mulla ei muuten ole ainuttakaan kuvaa). Kaikkea sitä sisälsi kesä.


Niin meni kesä. Sitten tuli syksy ja elämä meni vituilleen. Iksu lähti (Haista vittu numero 3!), mä muutin, mä valmistuin. Nilkankin teloin (Haista vittu numero 4!). Juhlia tuli, joulut ja vuoden vaihteet. Niistä mulla ei ole kuvia. Ei auta muu kun pakata yllä olevat (ja monet kymmenettuhannet muut!!) muistot mielen sopukoihin ja rakentaa niistä onnellinen menneisyys, jota tulevaisuudessa voi muistella lämmöllä. Kiitos kaikille ketkä on osallistunut ihastuttamalla tai vihastuttamalla Hansun Haista vittu vuosi 2009 -elämänvaiheeseen.

Pakko toistaa tämä, se vaan on niin hyvin sanottu;
Ei muuta kun leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä.

H

PS. Edit: Vuoden 2009 Haista vittu kohdat eivät loppuneet noihin neljään. Numero 5 on Iskän veritulppa (josta mulla ei ole kuvaa, syystä eli toisesta),
numero 6 on rakkaan ystin sairaudet ja sairaalareissut joita on riittäny. Numero 7 on se, että isoveikan ja sen muijjan rakas kisu kuoli.
And many more.

Niin että HAISTA NYT JO VITTU!










0 kommenttia: