tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

GENERATION 69

Oli vallan pakko tulla tänne ihmettelemään ääneen muutamia asioita, joiden vuoksi olisi _taas kerran_ tehnyt mieleni hakata otsaa pöydän kulmaan niin kauan, että taju lähtee...

  1. Nyt eletään kesäkuuta ja vuosi on 2009, sikälimikäli olen alkuunkaan kartalla. Kesäkuukausia Suomessa lasketaan vissiin olevan sen kolme, joiden aikana varmaan ihan jokainen [tai ainakin hyvin usea] suomalainen purjehduskenkä ja tennissukka toivoo auringon paistavan ja kelin olevan lämmintä. Niin no mikä tässä nyt on oman postauksen arvoinen juttuko? Nokun aamulla töissä lueskelin jonkun iltapäivälehden lööppiä ja siellä oli _iso_ otsikko; "Näin selviydyt helteestä!" ja bikineissä löhöävän naikkosen kuva. Kysyn vaan, että mitäköhän selviytymistä siinä mahtaa olla? Sitä on odotettu, kaivattu, haluttu ja suorastaan himoittu ja SIITÄHÄN PERKELE SITEN NAUTITAAN. Suomalaisilla on tapana varmaan kyllä "selviytyä" helteistä, kaljaa juomalla, grillaamalla, heittämällä tikkaa tai näin aika uutena, pelaamalla mölkkyä..... näin muutamia mainitakseni.
    Miksi _vitussa_ helteestä "selviytyminen" on kesän _ensimmäisenä_ aurinkoisena päivänä lööpeissä?
    Eikö enemmän tarpeen olisi kysyä sateisena kesänä, että miten vältyt viiltämättä ranteita sateisena kesänä? Miten _selviydyt_ kaikkien aikojen kylmimmästä kesästä?
2. Toinen wattafak on myös iltapäivälööppeihin liittyvä asia..... Nimittäin vandalismi ja sen vaikutukset Suomeen ehkä jopa hyvin globaalilla tasolla. Ajatelkaapa, joku hullu, varmaan hieman alkoholisoitunut, tai vielä pahempaa huumausaineiden väärinkäyttäjä, koditon ja muutenkin yhteiskunnallisesti merkityksetön ja vaarallinen ihminen oli särkenyt presidentinlinnan muureilta _kaksi_ hehkulamppua!!!!!!!!!!!!!! Ei voi olla totta. Nyt on sekopäät päässeet Helsingissä [vai missä se pressanlinna nyt ikinä olikaan, ei vois vähempää kiinnostaa...] valloilleen ja kohta se on vallattu koko kaupunki.
Ei jumalauta. Antakaas nyt mun kaikki kestää. Jos ei arvon tasavallan presidentillä ole varaa ostaa linnan porteille uusia lamppuja, niin minä voin ne sinne vaikka ostaa, mutta että pitikö uutiskynnyksen ylittyä juuri tässä kohtaa? Miten tämä uutinen on _millään tavalla_ merkityksellinen yhdellekään meistä?
[jos jollekin on, niin mitä nöyrimmät anteeksipyyntöni vähättelevästä äänensävystä]







En vaan kertakaikkisesti voi käsittää tätä nykymaailman menoa ja oli pakko tulla, rakkaat karvakorvat, jakamaan tää kokemus teidän kaikkien kanssa. Toivottavasti ei haittaa.........
Tai oikeestaan, jos haittaa niin voi kyynel.

H

1 kommenttia:

Tiijja kirjoitti...

Hyviä pointteja, todella... Mä voin ostaa rouva tasavallan resitentille sen toisen lampun. =)