keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

Summertime blues....

Moi pullat. Olen nyt kaksi kertaa yrittänyt kirjoittaa menneestä viikonlopusta, mutta molemmilla kerroilla koko teksti on kadonnut loppusuoralla ja sen jälkeen voitte vaan kuvitella millaisen metelin, kiroamisen ja pärräyksen olen pitänyt. Iksu taitaa vihata bloggailuani nykyään yli kaiken.. Koitetaas tää kolmas kerta, eikös se yleensä toden sano? Jos tääkin menee vituiksi, niin siinä tapauksessa saa koko vitun blogi palaa helvetin tulessa.

Tosiaan meneestä viikonlopusta piti kertoa jo sunnuntaina, sitten maanantaina ja nyt kun herneet on pois nenästä, koitan myös keskiviikkona. Hieman jälkijunassa laahaa mun jutut, mutta minkäs teet. Jos ei kiinnosta, niin suosittelen lämmöllä, siirry pois. Kiitos.


Perjantaina ryhdyttiin pitämään mun raskaan työviikon päälle piknikkiä meidän olemattomalla takapihalla. Homman nimi kun on se, että meidän rivariin ei ole rakennettu takaovea/pihaa ollenkaan, vaikka lääniä olisi niin perkeleesti..
Joku insinööri taas tietysti vetänyt ässän hihasta......

Meidän takapihan piknikiin osallistui mun ja Iksun lisäksi naapurin Jussi ja Wanda. Miksa eli Kikkelikin piipahti paikalla.

Jussi ja Wanda tarkkailee Iksun touhuja. Jussin pää tarkotuksella poikki, en tiedä haluaako mies omaa naamaansa kuinka esitellä, joten parempi näin.. ?

Mun kesäiksu nomnom.

Meidän eväkset ; kolmea eri laatua olutta, tietty! Ja sipsua... terveellistä mmmmm.

Suihkari!

Tässä kohtaa huudeltiin arskalle moimoi ja siirryttiin sisätiloihin.

Perjantai-ilta meni siis rattoisasti näin. Illalla pojat jäi meille vielä kyttään jotain elokuvaa, kun minä painuin sänkyyn. Onneksi Iksu tuli aika nopsaa mun viekkoon... ^_^

Lauantaina vietettiin sitten Tiiiiijja murun polttaripäivää. Mihinkään tähtitieteellisiin suorituksiin tai nauruhermoja kutkuttaviin asuihin ei oltu panostettu [paitsi allasjumppaan x-----DDDDD] mutta sitäkin enemmän yhdessäoloon ja päivään tyttöjen kesken. Ja ne odotukset täyttyi paremmin kuin hyvin. Tässä muutaman kuvan kanssa pieni sneakpeak polttaripäivään. Kuitenkin jotain täytyy säästää myöhempääkin käyttöä varten!

Päivä alotettiin kokoontumalla Hattulan Wanhan Apteekin terdelle klo 12 aamulla, jossa nautittiin aamupala nestemäisenä.. ; )

Polttarikalu ja lasit, jotka todellakin on ROKKENROLLL!!!!!

Terdeltä matka jatkui "liekkireetun" kyydissä Aulangon kylpylälle. Siellä meille oli varattu ihan oma allasjumppa tiputansseineen. Hiki tuli kyllä altaan reunallakin aivan riittävästi. Sieltä ei valitettavasti ole ainuttakaan kuvaa, mutta videopätkää kyllä. Mutta sitä en tähän laitakkaan lälläsläääää.... :----PPPPPPPPP

Liekkireetu aka Iksun kesäkissa. Tota se rakastaa sitten ihan vähän... ^_^

Aulangolta matka jatkui Minnan kotiin, jossa syötiin, puhuttiin, pynttäydyttiin [huom. ei laitettu itteemme...], syötiin, kuunneltiin musaa, jauhettiin paskaa, syötiin ja tehtiin tyttöjen juttuja.

Minnalta matka jatkuu illan muihin koitoksiin..

Minnalta matka jatkui hyvin viehättävään ja idylliseen pieneen pubiin nimeltä Tornintupa... [mä en vittu mene sinne enää ikinä!!!!!]

Tornintuvassa laulettiin. Tiia niitti kiitosta ja mainetta koko paikan kauneimmilla tisseillä. Ei jeesus ihan oikeesti...........

Tornintuvasta jatkettiin kohti Eeron terassia Ojoisille ja sitä kauttaa Pub 34seen laulaan lisää. Uskaltautuipa myös allekirjoittanut mikin varteen pari kertaa! [kohinaa, yleisö hurraa.......]

Numerobaarissa kalu ja Satu [?] lauteilla...

Numerobaarista jatkettiin isolle kirkolle ja minnekäs muuallekaan kun NoLifeen tietysti! Sieltäkin piti olla mainiota kuvasaalista, mutta onpa koneeni hukannut senkin jonnekin saatna. Mutta että pientä infoa teillekin sinne toiseen päähän siitä miten minun viikonvaihteeni sujui. Onneksi olen seuraavan töissä, maksasta vetää niin kovaa suonta.......

Muutama muu juttu vielä tänne, sitten pitää alkaa LAITTAAN ITTEENSÄ töihinlähtöä varten. Taidan jo muutenkin olla vitusti myöhässä! Muttajuu, eilen kävin maksamassa uudet rillit itselleni! \m/ Saan siis n. kolmen viikon kuluttua toimivat ruudut nenälleni, sitten ei enää tarvi arvuutella kenelle heilutan tai juttelen.. :---DD Ihan parasta ja mahtavaa.

Muutama työpäivä olisi myös jäljellä ja sitten kauan odotettu L O M A! Mutta säät kuulemma alkaa taas viiletä...... EIH.

Nyt on pakko mennä tai myöhästyn! APUA.

Moikka

H




1 kommenttia:

Tiijja kirjoitti...

Nyt loppuu toi ittes laittaminen =)