maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Apes on parade

Huhheijaa hellettä kuulkaas! On ollut ihana viikonvaihde, kun aurinko on hellinyt ihan jokaista joka siitä tykkää. Minä tykkään ainakin hulluna. Sunnuntaina rankkojen kuuskymppisten krapulaväännöissä makasin koko päivän auringossa ja nautiskelin olosta. Vaikka päässä olo olikin aika lätty. Ja ette arvaakkaan, tämä kalkkilaivan kapitääni on saanut vähän väriä pintaan!!! Olen siis ruskettunut semisti. Mutta olisi se vitun kummallista jos en olisi, koska niiiiiiin monta tuntia makasin auringossa!!

Mennäänpäs sitten tulevan postaukseni aiheeseen, eli rakkaan äitin kuuskymppissynttäreihin, joita vietettiin ensteks tuolla Hotelli Petäyksen savusaunalla ja paljussa.. <3
[paljuhan on siis sellainen "ihmistenkeittokattila" jossa lillutaan lämpösessä vedessä, jos joku mäntti ei tajunnu ;--------DD] ja sen jälkeen porukoiden pihasaunalla laulaen karaåkee aamuun asti. Kivaa riitti, tässä muutamia otoksia illasta u r welcome. Jos ei kiinnosta niin painukee sitten vittuhun..

Ilta alko porukoiden pihalta, josta Petäykseen suunnattin hei BUSSILLA lol. Tossa vaiheessa maistu vielä ihan pelkkä cola! ;-----) Tämä kuva on Hannan ottama!

Tunnelmoita bussista

"Pikkasen" juomaa lähdössä mukaan.... [toim. huom. kaikkee ei saatu juotua! ;-----PP]

Palju, my true love <3 Tosin palju on _paras_ kun on talvi.

Näkymä saunalta rantaan. Meidän rantaleijonat siellä, yks noista on siis mun uros Iksu

Illan theme oli Kreikka ja asut tiätty sen mukaset eli TOOGAT evribodi. Oli muuten helvetin kätevää kun ruokana oli grilliribsejä [eli grillikylkee, jos joku mäntti ei taaskaan tienny....]! Kuva taas Hannan ottama!

Tän kuvan perusteella Petäykseen eksyy varmaan seuraavaks Greenpeace kun ne luulee, että ryhävalaita pyydystetään. Mut hei, NO WORRIES, se oon vaan mie.. Hannan ottama kuva!

My togaman! LOOOOOL :----DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kuva taas Hannalta.

Että sellasta menoa tänne viime viikonvaihteelta. Ens viikonloppu meneekin töissä ja Iksu heittää pitkän turneensa jälkeen viimosen keikkansa, sitten saan hetkon pitää sen _myös_ viikonloppuisin itselläni. Nomnom.

Tuleva viikko tulee olemaan riehakas ja täynnä toinen toistaan jännempiä, ikävämpiä, muodollisempia ja iljettävämpiä asioita, joista eka ja _pahin_ on onneksi jo takana! Huomenna edessä on älytöntä siivoomista, sillä me ihan oikeesti hukutaan kohta ihmispaskaan, niin pitkä aika on kun olen viimeksi siivonnut. Kyynel. Mutku aiemmin ei o kerenny! Onneksi huomiselle on luvattu jo kylmempää ja sateisempaa, niin ei todella vituta niin paljoo huhkia sisällä kuin mitä vituttaisi jos aurinko paistaisi kuten eilen ja tänään!

Keskiviikkona menen koululle antamaan kypsyysnäytteen eli kypsärin [ei, minusta ei oteta mitään verikokeita tai muuta, teen vaan käytännössä tentin omasta opparistani, jos joku mäntti ei tienny.....] jotta opettajat voivat syynätä, että olenko sisäistänyt ja tajunnut opparini idean. No vittu enköhän ole, kerta olen sitä aihetta viime marraskuusta pyöritellyt, idiootit!!

Torstaina on pitkästä aikaa taas työ"päivä", menen lätäkölle neljäksi tunniksi! \m/ Mihinköhän joudun sen rahamäärän kanssa mitä siitä saan? ;------))) No eivais, on se parempi ko ei mitn!

Ei kait mulla tähän hätään muuta. Pakko mennä niistään ja raastaan klyyvaria, olen aivastellut koko päivän kun mielipuoli, kohta alkaa riittääääää!!!!!!!!! :----////// Perkele.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin;


H


0 kommenttia: