tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

Shockstar

Moikka pupuset ja anteeksi kun en ole kunnolla kirjotellut aikoihin. Ei ole oikein tapahtunut mitään sellaista kirjottelemisen arvoista tai muutenkaan ihmeellistä. Olen vaan ollut ja sairastellut. Ihan joku aika sitten pääsin eroon keuhkoputkentulehduksesta, niin nyt on taas kuuri[t] päällä, poskiontelotulehdukseen JA silmätulehdukseen. Että kivat teillekin.. No onneksi on kuurit ennen jussia, että pääsen sitten terveen minäni ja Iksun kanssa juhlistamaan keskikesää..

Keskikesästä tulikin mieleen, ollaan nyt sitten vihdoin päätetty mitä tehdään. Lähdetään siis perjantaina Ellivuoreen, Vammalaan [kait nykyään Sastamala] rokkipileisiin. Ei sitä muutakaan osaa tehdä. Perjantaina sinne, sunnuntaina pois. Tosin vaan lauantaille otetaan liput alueelle, muuten hengataan millon missäkin. Mutta Blue Cats täytyy käydä tarkastamassa.

Eilen lähti sitten ne kaksi ihanaa pikkutyttöä jotka oli meillä hoidossa viime torstaista asti, Mira ja Sera. Ne oli kyllä mainioita ötököitä, vauhtia riitti, mutta taas toisaalta kiitollisuutta ja rakkautta hyvästä huolenpidosta. Ihania typyjä sanon minä! Saatiinpa yksi koirakuumekin nousemaan kun käytiin "naapurissa" likkojen kanssa näytillä viime perjantaina ;----)) Wanda oli kaikesta vauhdista ja energiasta hieman ihmeissään + kaamee valeraskaus päällä, joten sillä kesti hetken sulattaa pikkuipanoiden meno. Vaikka lopulta sekin antoi periksi.

Mira aka. Mirkku meikän sylissä.. ^_^

Sera aka. Serkku mun sylissä ja Mira töllää vieressä.. raukka kun ei vielä osaa hypätä sohvalle... Vaikka lenkillä se tekeekin sellasia loikkia, että jää isommat kakkoseksi.. :> Ja yllättäen Feissari auki..

Lähikuvaa Mirasta.

Ja kokovartalokuva Mirasta..

Wandan fiilareita.. ;---DDDDD LOL.

Mutta että sellasta.. Olen kuulkaas rakkaat toverit ja kansanmiehet niin murheissani tästä Suomen suvesta. Kaipaisin niin kovasti aurinkoa ja lämpöä, harmi vaan se pelkkä kaipaaminen ei niitä riitä tuomaan. Tarvitaan jotain pikkasen isompia voimia... ja ne minulta puuttuu. Valitettavasti.

Mutta lähetän näin blogini välitykselle auringonsäteitä kaikille!

Mukavaa viikonjatkoa kaikille, kaikesta huolimatta. Puspus nusnus.

H

0 kommenttia: