tiistaina, heinäkuuta 21, 2009

Hotter than pepper

Moi allihuuppa. En tiedä miksi halusin ton kyseessä olevan otsikon tälle postaukselle antaa, koska luvassa ei todella ole mitään kovin kuumaa kamaa. Vaan samaa saissee eli kakkaa eli kaakelia kun aina. Tosin ryyppäjäisreissua en viime viikonloppuna viettänyt, joten kertomusta sellaisesta ette saa!! [ja yleisö hurraa.......]

Unohdin tyystin mainita viime postauksessani uusista rilleistäni. Kuvaa voisin koittaa latailla netistä, koska minä tai mun rillit ei todella olla kovin kuvauskelpoisia tällä hetkellä. Mulla naama punasena quuman suihkun ja lenkin [toim. huom. ei tossa järkässä] jälkeen.

Rillit on toimineet aivan hellllllvetin hyvin ja mä nääääään! Se jos mikä tuntuu mahtavan ihanalta..... Ei tarvi pelätä kaupungilla tervehtivänsä lyhty- tai muita pylväitä.


Ne on tollaset. L O V E. Kuva täältä.

Mitäs muuta onkaan tapahtunut hömmm? Oltiin viime keskiviikkona Kangasalla Harjufestareilla, joka kuulemma on Kankkulan [näin tuttavallisesti......... :-D] yksi suurimmista vuosittaisista tapahtumista. Iksun bändillä oli ilo ja kunnia soittaa siellä rokkapillyä keskiviikko päivänä. Mies tosin makasi tiistain ja vähän maanantaitakin äksänä millon missäkin kuumeen ja kurkkukivun kourissa. Ei, se ei kuitenkaan ollut sikanuhaa.... :----( Hieman arvelutti herran keikkakunto, mutta ukko selvisi keikasta hienosti!!

KursiiviDänkädänkä!

Nooooo nuha iski tietty sitten minuunkin ja loppuviikko meninkin sitten sitä parannellessa, itse kullakin. Perjantaina käytiin vaan ajelemassa ympäriinsä tuolla kylillä kun tuolla Hämeenlinnassa järjestettiin Wanaja festivaaleja. Käytiin jorpakon, joka Vanajanakin tunnetaan, toisella rannalla kuuntelemassa yön viimeiset soinnut lauantaina. Sekin päivä siis meni rauhaksiin kotona... Mikä teki flunssan, kukkaron ja maksan kannalta oikeen hyvää......

Wanda taitaa myös tykätä Yöstä.. ?

Maisemakuvaa meidän "leiristä". Iksun puhelimessa on vaan ne kaikki paremmat kuvat.... Yäääh.

Ollaan torstaina lähdössä aamuviiden aikaan kohti Helsinkiä, josta paatilla lätäkän yli ja Viroon. Siellä suuntana Valga ja kruisinkit. Huhheijaa pikkasen pelottaa mitä siitäkin reissusta tulee. Me kun ollaan majoittumassa telttaan ja koko viikonvaihteeksi on luvattu kunnon vesisateita. Nyt jokainen joka pikkasenkin tykkää musta alkaa toivoa, että säät olisi kivat viikonloppuna. Muuten Hanna ei tule omana itsenään ehkä takaisin... Pliis? Jooko? :----)
Auttakaa tyttöä, mäkin autan sitten joskus teitä, varppina!!

Olikohan mulla vielä kauheesti jotain asiaa? Ei varmaan mitään kovin ihmeellistä........ Voinhan sitten tulla kertomaan, jos jotain unohtui..

Moikka pulllllat, love u.

H

Ps. Hyvää nimpparia Hannat, Johannat, Jennit yms.



0 kommenttia: