perjantaina, elokuuta 07, 2009

Like a wolf!

Joppajoo. Huomenna pelottaa ja jännittää ja ahdistaa ja itkettää ja naurattaa ja koskettaa ja lämmittää ja ilostuttaa ja naurattaa ja janottaa ja ennenkaikkea fiilis on onnellinen parhaiden ystävien puolesta jotka todennäköisesti kuiskaavat toisilleen "tahdon".

Pelkään sitä hetkeä kun pyörryn morsiamen kukkapuskan kanssa alttarille. Tulkaa sitten elvyttään. Tai laittakaa edes pikkarit piiloon, jos ette muuta viitsi. Ne näkyy kuitenkin kun mekon helma jää sen verran ylös... : O
Laitan kaikkien nähtäville kuvaa asusta ja häistä [morsiamen suostumuksella tietty!!!] kun bileet on sunnuntaina ohi ja Kataisesta tuleekin Rantanen.

***

Nyt mun mieli on täynnä uusia ihmisiä ja asioita. Harjottelu sujuu hyvin ja olen ihmeissäni miten nämä vakavat lastensuojeluasiat ei tämän enempää ole mun mieltäni järkyttäneet. Olisikohan minuun kasvamassa jonkulainen ammatillisuus??
Muistakaa, että tämä ei kuitenkaan tarkoita välinpitämättömyyttä tai kylmyyttä asiakkaita kohtaan!

***

Mun tekee kuulkaas nyt mieli pelata pleikkaria ja iki-ihanaa Crash Bandicootia ennenkun tulee lähtö hääpaikalle laittaan paikkoja ojennukseen. Seommoro!

H

0 kommenttia: